CubaInstantBooking.com - Creșteți rezervările cu un motor de rezervare complet personalizabil, dar ieftin și eficient pentru hoteluri și pensiuni

Obțineți mai multe rezervări cu motorul de rezervare IWB. Imaginați-vă un sistem de rezervare pe site-ul dvs. care este mai accesibil, dar mai personalizabil decât orice alt sistem de rezervare conceput pentru hoteluri, pensiuni sau case de oaspeți. Mai bine, măriți marja de profit cu garanția noastră "cea mai bună economie". Comparați cu orice alt furnizor, consultați demonstrațiile noastre.

Sistem de rezervări pentru site-urile web

De ce să alegeți Instant World Booking pentru motorul de rezervare al site-ului dvs.?

Pur și simplu, Instant World Booking oferă mai mult personalizare pentru site-ul dvs., flexibilitate cu depozitele clienților și plăți și configurare mai ușoară. Și, important, putem oferi o soluție mai ieftină decât orice furnizor care concurează. Noi garantăm asta. Vom instala chiar și pentru dvs. dacă nu aveți suport web.

Sistem de rezervare online a hotelului

IWBmob este o nouă tehnologie de schimbare a jocului

Noul nostru design, numit IWBmob, este un design receptiv care oferă utilizatorilor de dispozitive mobile cea mai bună experiență posibilă. Acest nou design oferă beneficii majore clienților dvs. Pentru utilizatorii noului nostru motor de rezervare, experiența depășește aproape orice site modern de rezervare.

  • Conceptul mobil mobil de margine
  • Interfață ultra-receptivă
  • Îmbunătățirea experienței utilizatorului

Aflați mai multe despre IWBmob

Cum IWBmob crește rezervările?

Mai mult de 50% din motoarele de rezervare disponibile în comerț nu funcționează în mod consecvent în toate tipurile de dispozitive. IWBmob nu. Oferim un design pentru mobil, ceea ce înseamnă că motorul dvs. de rezervare va răspunde flexibil la toate tipurile de computere și dispozitive, cu accent pe utilizatorii de dispozitive mobile. La urma urmei, peste 25% din rezervările de călătorie la nivel mondial sunt efectuate pe dispozitive mobile. Și, în multe țări, numărul rezervărilor mobile crește cu 20% sau mai mult în fiecare an. Cu IWBmob, aveți încrederea că maximizați rezervările de la toți utilizatorii.

Nu ați înregistrat încă?
Incepe

Cum funcționează motorul de rezervare

Motorul de rezervare IWB poate fi afișat pe site-ul dvs. web într-unul din două moduri (sau ambele). Oricare dintre metode se introduce cu o singură linie de cod. Aveți control complet asupra locației și aspectului motorului dvs. de rezervare. Cu IWBmob, motorul dvs. de rezervare va funcționa perfect pe orice dispozitiv sau dimensiune ecran. Veți avea încredere totală pe care clienții dvs. le pot rezerva rapid, înainte de a trece la căutare în altă parte.

1. Buton simplă de rezervare
2. Widget de rezervare

Verificați Demo-urile pentru motoare de rezervare

Uneori o imagine are o mie de cuvinte. Fiecare demo reprezintă o pagină de pornire a hotelului. Aceste demonstrații ilustrează puterea unui motor de rezervare cu adevărat integrat pe site-ul dvs. web.

Demo # 1
Demo # 2

Sfat de putere:  Alegeți unul dintre modelele site-ului nostru inovator pentru propriul dvs. site web sau contactați-ne cu privire la serviciile de web design.

Garanția celor mai bune economii

Numai Instant World Booking oferă o garanție "cea mai bună economie". Aceasta înseamnă că puteți fi sigur că veți primi cea mai bună valoare din Motorul de rezervare. Prețul nostru este deja la nivel scăzut al industriei. Dar, dacă utilizați în prezent sau aveți în vedere un alt serviciu pentru Motorul de rezervare, anunțați-ne. Vă garantăm că vom furniza același serviciu (și de obicei mai bun) la un preț mai mic. Dacă nu putem să ne potrivim cu oferta concurentă, vă vom oferi motorul de rezervare gratuit. De ce să nu măriți marja de profit astăzi?

Prețuri

Opțiuni flexibile de tarifare pentru fiecare nivel de buget și serviciu

Instant World Booking este specializată în dezvoltarea de soluții pentru motoare de rezervare personalizate pentru partenerii noștri. Recunoaștem că nevoile, bugetele și sofisticarea partenerilor hotelului nostru variază foarte mult. Putem oferi prețuri personalizate pentru nevoile dvs.

Ce trebuie sa stii

Integrare personalizată cu site-ul dvs. web

Motorul dvs. de rezervare este complet personalizabil și personalizat pe site-ul dvs. Web. Chiar și costul este personalizat, cu numeroasele noastre opțiuni flexibile, până la opțiunile de cost zero. Oferim asistență gratuită pentru instalare și instalare.

Rezervări instantanee

Oaspeții pot rezerva instantaneu de pe site-ul dvs., maximizând rezervările directe și rentabilitatea site-ului dvs. Site-urile fără capacitate de rezervare online pot pierde până la 85% din vizitatori. Acești clienți pierduți se deplasează rapid pentru a căuta cazare în altă parte.

Gestionarea calendarului inclusă

Cu interfața noastră simplă și intuitivă, gestionați-vă prețurile, disponibilitatea calendarului, sejururile minime, reducerile promoționale, tarifele sezoniere etc.

Protecție completă pentru "No-show" (eșecul de sosire) și anulări

Nu este disponibilă de la alți furnizori, această caracteristică mărește securitatea rezervărilor cu plăți garantate de depozit. Nu vă faceți griji niciodată despre anularile întârziate sau despre oaspeții care nu apar. Această caracteristică garantează că veți fi în continuare plătit pentru aceste rezervări anulate.

Colectați orice sumă de depozit

Doar Instant World Booking vă permite să alegeți orice sumă de depozit pe care doriți să-l colectați de la clienții dvs., până la 100%. Depozitele mai mari cresc siguranța rezervărilor. Și, pentru fiecare rezervare, se verifică cardurile de credit. Comparați cu alți furnizori care limitează depozitele până la 10%.

Metode de plată convenabile

Dacă alegeți acumularea instantanee a depozitelor la confirmare, doriți să primiți fondurile convenabil. Vă oferim mai multe metode de plată care facilitează primirea fondurilor, în aproape orice regiune a lumii.

Multilingv și multi-valută

Pentru a capta mai multe rezervări, trebuie să vizați o bază de clienți mare și diversă. Motorul dvs. de rezervare include capacitatea multilingvă și multi-valută. Acest lucru permite clienților să vadă prețurile și plățile în moneda lor proprie și să confirme rezervarea lor în propria lor limbă. Acest lucru crește încrederea și reduce posibilitatea de confuzie asupra costurilor.

Obțineți un buton Facebook "Rezervați acum"

Facebook este foarte important pentru hoteluri și pensiuni. Cu peste 2 miliarde de utilizatori lunari activi și cu o creștere de 15-20% în fiecare an, ar trebui să vă fie și important. Obțineți un buton Facebook "rezervați acum" și conectați-l la motorul de rezervare IWB. Dacă aveți nevoie de ajutor, îl putem instala chiar și pentru dvs.

Păstrați serviciile și software-ul terță parte preferat

Spre deosebire de unii furnizori, Instant World Booking nu vă cere să utilizați sistemele noastre de recepție, managerul canalului sau alte servicii de administrare a proprietății. Vrem doar să creșteți profiturile și să economisiți bani utilizând motorul nostru de rezervare. Instant World Booking funcționează foarte bine cu sistemele terților. Puteți utiliza totuși toate serviciile și furnizorii dvs. preferați.

Fara obligatii

Pentru toate opțiunile oferite de motorul nostru de rezervare, nu există costuri de configurare, nici plăți și nici o obligație. Utilizați-l atunci când doriți.

Aflați mai multe despre alte servicii pentru hoteluri și pensiuni.

Mai multe servicii

Timp de peste un deceniu, Instant World Booking a ajutat hotelurile și căminele la fel ca tine, prin creșterea marjelor de profit și economisirea de bani cu ajutorul unui motor de rezervă de vârf pe site-ul lor. Am scos câteva articole din arhivele noastre. Publicat în 2007, aceste articole servesc drept dovadă a longevității noastre și a angajamentului în servirea clienților noștri pentru motoarele de rezervare:

Articol arhivat 1 - Rezervări ușoare online de pe site-ul dvs. de hotel - colectați până la 100% plata la rezervare
Articol arhivat 2 - Cum să nu vă faceți griji în privința no-show-urilor (atunci când oaspeții nu apar la hotel) și anulări
Articol arhivat 3 - Acceptați cărți de credit direct de pe site-ul dvs. de hotel